De Schoone Ley Den Haag
Haga camera 1

Sinds de derde week van juni is de live stream - helaas - gestopt. De bouwkeet waarop een van onze camera's stond is onverwacht afgebroken. Hier bevond zich niet alleen de camera maar ook een cruciaal deel van de verbindinginfrastructuur die nodig is voor de live verbinding van beide camera's. Samen met Heijmans zoeken we zo naar een oplossing. Hopelijk kunt u snel weer live meekijken!

In het gebied rondom het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt de nieuwe woonwijk de Schoone Ley gerealiseerd. De woningen (zowel huur als koop) worden in vier deelgebieden gebouwd. Op de website is alle informatie over deze nieuwe Haagse wijk te vinden.

Vanwege het compacte bouwterrein en de centrale ligging midden in de stad is dit een uitdagend en interessant project voor uitvoerder Heijmans Woningbouw. Dankzij onze camera's kan men meekijken vanaf de bouwkeet en vanaf het dak van het Hagaziekenhuis. Een webcam op deze locatie was een uitdaging maar wel noodzakelijk om de gehele bouwplaats in beeld te krijgen en het gebouw op de meest interessante wijze te kunnen zien groeien.