De Schoone Ley Den Haag
bouwkeet Heijmans

Sinds de derde week van juni is de live stream - helaas - gestopt. De bouwkeet waarop een van onze camera's stond is onverwacht afgebroken. Hier bevond zich niet alleen de camera maar ook een cruciaal deel van de verbindinginfrastructuur die nodig is voor de live verbinding van beide camera's. Samen met Heijmans zoeken we zo naar een oplossing. Hopelijk kunt u snel weer live meekijken!

In het gebied rondom het HagaZiekenhuis in Den Haag worden onder de naam de Schoone Ley straks zoën 610 woningen en appartementen, circa 3000 m2 commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een daktuin van 7000 m2 gerealiseerd. Deze nieuwe woonwijk strekt zich uit langs de Escamplaan en de Leyweg. De woningen (zowel huur als koop) worden in vier deelgebieden gebouwd. Op de website is alle informatie over deze nieuwe Haagse wijk te vinden.

Een uitdagend en interessant project voor uitvoerder Heijmans Woningbouw en dankzij onze camera's op twee locaties kan iedereen meekijken. Hiernaast de beelden vanaf de camera op het dak van de bouwkeet. Om privacy redenen is gekozen om het looppad naast de bouwplaats te blurren.

Het plaatsen van een camera op de bouwkeet, was een snelle maar niet optimale optie omdat deze camera dit uitgestrekte bouwterrein niet volledig in beeld krijgt. Voor een totaalbeeld op het bouwterrein plaatsten we een tweede camera op het dak van het Hagaziekenhuis. Klik hier voor de beelden vanaf het dak.